Πως να βρείτε έναν έμπειρο Δικηγόρο

Πως να βρείτε έναν έμπειρο Δικηγόρο

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να βρουν δικηγόρο στην περιοχή τους όταν χρειάζονται νομικές συμβουλές. Μερικοί πηγαίνουν στη Google, άλλοι μπορεί να πάνε στον δικηγόρο που χρησιμοποίησαν για προηγούμενο θέμα, με τον οποίο είναι ήδη εξοικειωμένοι, ενώ μερικοί άνθρωποι μπορεί να βασίζονται σε φίλους και συγγενείς για να συστήσουν κάποιον που εμπιστεύονται. Ανεξάρτητα από το πώς επιλέγετε να βρείτε δικηγόρο, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι δεν μπορούν όλοι οι δικηγόροι να σας παρέχουν το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών ή τη σωστή νομική συμβουλή.

Υπάρχει ένα γενικό τεκμήριο ότι αν κάποιος έχει τον τίτλο «δικηγόρος» ότι γνωρίζει όλους τους τομείς του δικαίου. Και ως ένα βαθμό, αυτό είναι αλήθεια, ωστόσο κάθε τομέας δικαίου είναι εξαιρετικά διαφορετικός και πολύπλοκος από μόνος του, όπως και η νομοθεσία κάθε Πολιτείας και Επικράτειας. Κάτι που συχνά οι άνθρωποι δεν σκέφτονται είναι να αναζητήσουν νομική συμβουλή από έναν «ειδικό» που γνωρίζει τον τομέα του δικαίου εντός και εκτός του οποίου χρειάζονται βοήθεια.

Με τον ίδιο τρόπο που θα ζητούσατε τη συμβουλή ενός ειδικού ιατρού εάν είχατε ένα πρόβλημα που απαιτούσε χειρουργική επέμβαση ή αυτό το επόμενο επίπεδο φροντίδας, ένας δικηγόρος (ή μια δικηγορική εταιρεία) που ειδικεύεται στον τομέα του θα έχει βαθύτερη κατανόηση αυτού τομέα δικαίου και μπορεί να εφαρμόσει διαφορετικές στρατηγικές και τεχνικές για να σας βρει την καλύτερη δυνατή λύση.

Αυτό συνήθως οδηγεί σε ταχύτερη επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε με λιγότερο κόστος. Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν τις νομικές υπηρεσίες όπως κάθε οικιακό εμπόριο και αναζητούν τη φθηνότερη προσφορά. Αυτό μπορεί να είναι καλό για να ζητήσετε από έναν υδραυλικό να επιδιορθώσει την ελαττωματική βρύση σας – μπορεί να σας κοστίσει ακριβά εάν επιλέξετε τον λάθος δικηγόρο! Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή δικηγόρου Με μια σταθερή αύξηση του αριθμού των δικηγόρων που ασκούν το δικηγορικό επάγγελμα, μπορεί να είναι δύσκολο να μάθετε πώς να βρείτε τον κατάλληλο για εσάς. Ο εργατολόγος είναι επίσης μια πολύ σημαντική ειδικότητα.

Είναι σημαντικό να κάνετε την εργασία σας όταν αποφασίζετε για έναν δικηγόρο ή δικηγορικό γραφείο που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Το να βασίζεστε απλώς στο ποιος εμφανίζεται πρώτος στο Google δεν είναι πάντα η καλύτερη στρατηγική και αξίζει πάντα να σκάβετε βαθύτερα και να μάθετε περισσότερα για έναν δικηγόρο και την εταιρεία του.

Ορισμένες από τις κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες στο Google μπορεί να έχουν φανταστικό SEO (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης) και να επενδύουν πολλά στο Google Ads και σε άλλο ψηφιακό μάρκετινγκ για να διασφαλίσουν ότι εμφανίζονται πρώτα στην αναζήτησή σας στο Google, ωστόσο, ενδέχεται να μην έχουν τις κατάλληλες νομικές δεξιότητες και τεχνογνωσία ανάλογα με τις ανάγκες σας. Υπάρχουν τρεις κύριοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή δικηγόρου. Ο εργατολόγος για συντάξεις έχει επίσης μεγάλη ευθύνη σε κάθε υπόθεση.

Αυτά περιλαμβάνουν: Επιλέγοντας έναν δικηγόρο που εργάζεται για ένα καθιερωμένο, αξιόπιστο νομικό γραφείο ή δικηγορικό γραφείο που έχει ένα γραφείο κοντά σας που είναι προσβάσιμο. Επιλέγοντας έναν δικηγόρο που έχει εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα του δικαίου που χρειάζεστε βοήθεια. Επιλέγοντας έναν δικηγόρο με τον οποίο μπορείτε να συνδεθείτε και να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά.

Μια καθιερωμένη πρακτική με ένα γραφείο που είναι προσβάσιμο

Είναι σημαντικό να βρείτε έναν δικηγόρο που να έχει μια καθιερωμένη πρακτική που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Μπορείτε συνήθως να καταλάβετε πόσο εδραιωμένος είναι ένας δικηγόρος ή δικηγορικό γραφείο ελέγχοντας εάν έχει φυσικό γραφείο όπου μπορείτε να τον επισκεφτείτε. Τα περισσότερα δικηγορικά γραφεία θα αναφέρουν επίσης στον ιστότοπό τους ή στην εξασφάλιση μάρκετινγκ πόσο καιρό έχουν στη διάθεσή τους. Μια καθιερωμένη πρακτική που έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου θα πρέπει να σας δώσει κάποια σιγουριά ότι ο δικηγόρος σας θα είναι εκεί όταν τον χρειαστείτε, όχι μόνο τώρα, αλλά και στο μέλλον.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που απαιτούν από έναν δικηγόρο να κρατήσει έγγραφα ασφαλείας, όπως διαθήκες και διαρκή πληρεξούσια. Αυτό είναι χρήσιμο όταν έρθει η ώρα να ενημερώσετε αυτά τα έγγραφα ή εάν πρέπει να εντοπίσετε αυτά τα έγγραφα, έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι φυλάσσονται σε ένα ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον.

Ωστόσο, υπήρξαν πολλές περιπτώσεις όπου άτομα που συμπλήρωσαν αυτά τα σημαντικά έγγραφα και τα άφησαν στα χέρια του δικηγόρου τους, επικοινώνησαν πολλά χρόνια αργότερα, όταν ήρθε η ώρα να ενημερώσουν αυτά τα έγγραφα μόνο για να ανακαλύψουν ότι ο δικηγόρος τους έκλεισε το κατάστημα και τα νομικά τους έγγραφα δεν είναι εκεί που πίστευαν ότι θα ήταν. Τότε μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπίσετε τα δικά σας νομικά έγγραφα, γεγονός που δημιουργεί ένα πραγματικό δίλημμα.

Προσπαθήστε να αποφύγετε νέες εταιρείες ή εταιρείες που δεν έχουν γραφείο ή μετακινούνται πολύ. Μπορεί να ακούγονται καλά και είναι φθηνά, αλλά παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Το να γνωρίζετε ότι μπορείτε να επισκεφτείτε ένα κοντινό φυσικό γραφείο είναι βολικό και ανακουφιστικό όταν αντιμετωπίζετε ένα αγχώδες νομικό ζήτημα ή όταν πρέπει να κάνετε μια διαθήκη ή όταν αγοράζετε και πουλάτε ακίνητο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *