Μπομπονιέρες Βάπτισης – Ο ρόλος του προυπολογισμού

Μπομπονιέρες Βάπτισης

Μπομπονιέρες Βάπτισης. Όταν πρόκειται για μπομπονιέρες βάπτισης, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να το κάνετε. Όλα εξαρτώνται από τον προϋπολογισμό σας και από το για τι έχετε χρόνο. Αν έχετε χρόνο, φτιάξτε τις δικές σας μπομπονιέρες ή αγοράστε τις από το διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μικρά δοχεία για να κρατήσετε τις μπομπονιέρες σας εκ των προτέρων ή να φτιάξετε ένα καλάθι δώρων για κάθε καλεσμένο με το όνομά του. Μια άλλη επιλογή είναι να δημιουργήσετε ένα καλάθι δώρων για κάθε καλεσμένο με το όνομά του. Το παραδοσιακό σύμβολο της βάπτισης είναι το νερό και το φως, οπότε αν αποφασίσετε να συμπεριλάβετε κεριά, βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν άρωμα, ώστε να μπορούν να τα απολαύσουν άτομα με αλλεργίες.

Μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας μπομπονιέρες εκ των προτέρων ή να τις αγοράσετε από το διαδίκτυο.

Αν θέλετε να φτιάξετε τις δικές σας μπομπονιέρες, υπάρχουν μερικές επιλογές:

  • Αγοράστε προμήθειες online. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που πωλούν χύμα τα πάντα, από καραμέλες και μπισκότα μέχρι κεριά και λουλούδια. Μπορείτε επίσης να βρείτε έτοιμες μπομπονιέρες στο Etsy, το οποίο επιτρέπει στους πωλητές σε όλο τον κόσμο να πωλούν τις χειροποίητες κατασκευές τους (συμπεριλαμβανομένων των μπομπονιέρες) απευθείας μέσω του ιστότοπού τους.
  • Φτιάξτε τις μόνοι σας χρησιμοποιώντας υλικά από το σπίτι ή από καταστήματα μεταχειρισμένων ειδών/αγορές στην αυλή/πωλήσεις σε γκαράζ/κ.λπ. ή ρωτήστε φίλους αν έχουν κάποια επιπλέον υλικά που θα ήθελαν να δωρίσουν για αυτόν τον σκοπό! Απλά φροντίστε να μην χρησιμοποιήσετε κάτι εύθραυστο, όπως γυάλινα μπουκάλια ή κεραμικά πιάτα – αυτά μπορεί να γίνουν πολύ βρώμικα όταν βραχούν!

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μικρά δοχεία για να κρατήσετε τις μπομπονιέρες σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μικρά δοχεία για να κρατήσετε τις μπομπονιέρες σας. Αυτά μπορεί να είναι γυάλινα μπουκάλια, βάζα ή βάζα. Στην περίπτωση ενός μπουκαλιού ή βάζου, το καπάκι θα πρέπει να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί με μια κορδέλα δεμένη γύρω του.

Οι μπομπονιέρες βάπτισης θα πρέπει να είναι κάτι μικρό και φθηνό που να αντικατοπτρίζει το θέμα του βαπτιστικού σας πάρτι. Για παράδειγμα, αν πρόκειται να είναι μια εκδήλωση με θέμα τον ωκεανό, τότε θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε κοχύλια ως μπομπονιέρες- αν πρόκειται να είναι ένα φθινοπωρινό θέμα συγκομιδής, τότε ίσως θα θέλατε να σκεφτείτε να μοιράσετε μίνι κολοκύθες γεμάτες με καλαμπόκι! Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες όταν πρόκειται να επιλέξετε τι είδους μπομπονιέρες θέλετε για κάθε καλεσμένο που παρευρίσκεται στην εκδήλωσή σας, αλλά να θυμάστε ότι αυτό δεν έχει να κάνει με το να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε ακριβά πράγματα- μάλλον ο σκοπός του έχει απλά ως στόχο να δείξετε ευγνωμοσύνη προς αυτούς που παρευρέθηκαν, δίνοντάς τους κάτι ξεχωριστό από εσάς προσωπικά πριν επιστρέψουν μετά στο σπίτι τους (ελπίζω) ευτυχισμένοι 🙂

Μια άλλη επιλογή είναι να δημιουργήσετε ένα καλάθι δώρων για κάθε καλεσμένο με το όνομά του.

Μια άλλη επιλογή είναι να δημιουργήσετε ένα καλάθι δώρων για κάθε καλεσμένο με το όνομά του. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εξατομικεύσετε τη δεξίωσή σας και να την κάνετε πιο αξέχαστη για τους καλεσμένους σας.

  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά για όλους. Δεν θέλετε να ξεμείνετε από μπομπονιέρες, ειδικά αν είναι κάτι που οι άνθρωποι θα θέλουν να πάρουν μαζί τους στο σπίτι μετά το πάρτι!
  • Φροντίστε να υπάρχει ένα καλό μείγμα αντικειμένων στο καλάθι: γλυκά ή μπισκότα (είτε σπιτικά είτε αγορασμένα στο κατάστημα), μικρά παιχνίδια ή μπιχλιμπίδια, οτιδήποτε άλλο που ταιριάζει καλά μεταξύ τους. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να προσθέσετε μερικά μοναδικά μείγματα μπαχαρικών από τοπικά εστιατόρια ή αρτοποιεία, καθώς και φακελάκια τσαγιού, ώστε να μπορούν να απολαύσουν αυτές τις λιχουδιές αργότερα στο σπίτι με φίλους και μέλη της οικογένειας που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στη γαμήλια γιορτή σας, αλλά εξακολουθούν να θέλουν κάτι ξεχωριστό από αυτή την αξέχαστη μέρα!
  • Και τέλος… βεβαιωθείτε ότι ό,τι περιλαμβάνεται θα προσελκύσει μεγάλη απήχηση – όχι μόνο επειδή είναι δωρεάν, αλλά επειδή αυτά τα μικρά έξτρα βοηθούν να δείξουν στους άλλους πόσο μελετήθηκε ο σχεδιασμός κάθε λεπτομέρειας μέχρι τέλους”.

Το παραδοσιακό σύμβολο της βάπτισης είναι το νερό και το φως, οπότε αν αποφασίσετε να συμπεριλάβετε κεριά, βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν άρωμα, ώστε να μπορούν να τα απολαύσουν άτομα με αλλεργίες.

Εάν θέλετε να συμπεριλάβετε κεριά ως μέρος των μπομπονιέρας σας για τη βάφτιση, βεβαιωθείτε ότι δεν περιέχουν άρωμα. Τα κεριά αποτελούν παραδοσιακό σύμβολο της βάπτισης, αλλά είναι σημαντικό να μην είναι αρωματισμένα, ώστε να μπορούν να τα απολαύσουν και άτομα με αλλεργίες.

Αν σκοπεύετε να έχετε παιδιά στην τελετή ή τη δεξίωση, βεβαιωθείτε ότι όλα τα κεριά που χρησιμοποιούνται είναι μη τοξικά και ασφαλή για τα παιδιά. Τόσο το φόρεμα όσο και τα παιδικά βαπτιστικά παπούτσια θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Η βάπτιση θα πρέπει να γίνει με τη βοήθεια της εκκλησίας: Ο σταυρός είναι ένα άλλο αποδεκτό σύμβολο της βάπτισης, αλλά φροντίστε να ρωτήσετε πρώτα τους γονείς αν προτιμούν το ένα ή το άλλο.

  • Η βάπτιση πρέπει να γίνεται με τη βοήθεια της εκκλησίας. Ο σταυρός είναι ένα άλλο αποδεκτό σύμβολο βάπτισης, αλλά φροντίστε να ρωτήσετε πρώτα τους γονείς αν προτιμούν το ένα ή το άλλο.
  • Ορισμένες εκκλησίες διαθέτουν ειδική πισίνα για τις βαπτίσεις.

Μπορείτε να φτιάξετε ή να αγοράσετε τις δικές σας μπομπονιέρες

Το θέμα της βάπτισης θα πρέπει να είναι ότι δεν θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσουμε: Μπορείτε να φτιάξετε ή να αγοράσετε τις δικές σας μπομπονιέρες. Το θέμα της βάπτισης είναι ότι δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσετε. Μπορείτε να φτιάξετε ή να αγοράσετε τις δικές σας μπομπονιέρες, επειδή είναι εύκολο και φθηνό να το κάνετε.

Συμπερασματικά

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γιορτάσετε μια βάπτιση και ο καλύτερος τρόπος είναι να βεβαιωθείτε ότι είναι διασκεδαστική για όλους. Το πιο σημαντικό είναι να περάσετε καλά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *