Οι Απόλυτες Συμβουλές για Μετακόμιση

μεταφορικη κηφισια

μεταφορικη κηφισια

Η μετακόμιση σπιτιού μπορεί να είναι εξαιρετικά αγχωτική, στην πραγματικότητα, σε μια έρευνα της Legal & General, το 57% των ανθρώπων δήλωσε ότι η μετακόμιση σπιτιού είναι το «πιο αγχωτικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε» πάνω από την απόκτηση ενός παιδιού και το διαζύγιο.

Ενώ η μετακόμιση είναι ένα πολύ σύντομο γεγονός, που συνήθως δεν διαρκεί περισσότερο από 2 εβδομάδες, είναι η ένταση αυτής της χρονικής περιόδου που μπορεί να οδηγήσει σε τόσο μεγάλο άγχος.

Αναγνωρίζοντας γιατί η μετακόμιση είναι τόσο δύσκολη, μπορείτε να αρχίσετε να μετριάζετε αυτές τις αιτίες και να κάνετε τη μετακόμιση μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία.

Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε τους πέντε πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους η μετακόμιση είναι τόσο δύσκολη και πώς να την κάνετε ευκολότερη.

Δύο λόγοι για τους οποίους η μετακόμιση σπιτιού είναι τόσο δύσκολη:

  • Απροσδόκητη σωματική επιβάρυνση
  • Έλλειψη προετοιμασίας

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτούς τους πέντε λόγους με περισσότερες λεπτομέρειες και ας βρούμε την ουσία για το πώς μπορείτε να κάνετε τη μετακόμιση ευκολότερη.

1. Απροσδόκητη σωματική επιβάρυνση

Ακούστε με, το να χτυπάτε τα χέρια και τα πόδια σας είναι σύνηθες φαινόμενο κατά τη μετακίνηση επίπλων. Πρέπει να είστε σε καλή φυσική κατάσταση, είναι πολύ κουραστικό.

Ενώ τα περίεργα χτυπήματα και γρατζουνιές είναι αναπόφευκτα, ειδικά αν προσπαθείτε να μετακομίσετε μόνοι σας, ο καθαρός σωματικός μόχθος της ανύψωσης, της μετακίνησης και της τοποθέτησης για μέρες είναι κάτι που το σώμα απλά δεν έχει συνηθίσει.

Σύμφωνα με μελέτη της Workplace Insight, το 81% των εργαζομένων σε γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο περνούν από τέσσερις έως εννέα ώρες κάθε μέρα καθισμένοι στο γραφείο τους. Ο αριθμός όσων απασχολούνται σε ρόλους γραφείου στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξάνεται χρόνο με το χρόνο και αυτό σημαίνει ότι λιγότεροι άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκονται στην απαραίτητη φυσική κατάσταση για να περάσουν ξαφνικά μια μέρα έως μια εβδομάδα μετακινώντας βαριά έπιπλα.

Πώς μπορείτε να διευκολύνετε τη σωματική επιβάρυνση;
Υπάρχουν τελικά δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διευκολύνετε τη σωματική επιβάρυνση της μετακόμισης, είτε προληπτικά είτε αντιδραστικά.

1. Ελαχιστοποιήστε τα οικιακά αντικείμενα

Όχι μόνο η δωρεά ή η ανακύκλωση ανεπιθύμητων οικιακών αντικειμένων μπορεί να ανακουφίσει από το άγχος, αλλά ακόμη και η μείωση των οικιακών αντικειμένων κατά 25% μπορεί να διευκολύνει σημαντικά τη σωματική επιβάρυνση και τη διάρκεια της μετακόμισης. Αυτό θα μπορούσε να λάβει τη μορφή της εγκατάλειψης των βιβλίων για ένα Kindle ή της εκκαθάρισης των παλιών ρούχων.

2. Προσλάβετε μια επαγγελματική ομάδα μετακόμισης

Εκτιμούμε ότι δεν είναι πάντα εφικτό να αρχίσετε να ξεκαθαρίζετε αντικείμενα, ειδικά αν βοηθάτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να μετακομίσει ή αν έχετε μεγάλη ποσότητα πολύτιμων αντικειμένων, οπότε η πρόσληψη μιας αξιόπιστης και επαγγελματικής ομάδας μετακομίσεων, όπως είναι η υπηρεσία μεταφορική Κηφισιά, που έχει εκπαιδευτεί για ένα τέτοιο φυσικό έργο θα μπορούσε να είναι η απλή λύση που μειώνει επίσης το άγχος.

2. Έλλειψη προετοιμασίας

Αναμφισβήτητα αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος που η μετακόμιση είναι τόσο δύσκολη. Η προετοιμασία είναι το απόλυτο κλειδί και γίνεται πιο σημαντική όσο πιο μακριά μετακομίζετε και όσο μεγαλύτερο είναι το ακίνητό σας.

Η έλλειψη προετοιμασίας μπορεί όχι μόνο να αυξήσει το άγχος, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε απρόσμενες χρεώσεις τελικά, καθώς βασίζεστε υπερβολικά στην ομάδα μετακόμισης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μετακόμισης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *