Συμβουλές Μετακόμισης για να μειώσετε το άγχος

Συμβουλές Μετακόμισης

Οι συμβουλές μετακόμισης είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να μειώσετε το άγχος. Φυσικά και δεν είναι απλή μια τέτοια διαδικασία, καθώς πρέπει να λάβετε πάρα πολλά πράγματα υπόψιν και το πιο βασικό να γίνουν έγκαιρα.

Θα δούμε σε αυτό το άρθρο συμβουλές μετακόμισης που θα σας βοηθήσουν ενεργά και με ασφάλεια.

Μετακόμιση Συμβουλές – Ετοιμάστε τα βασικά

Ετοιμάστε μια τσάντα με είδη πρώτης ανάγκης και αξίας. Είναι χρήσιμο να πακετάρετε μια τσάντα με είδη πρώτης ανάγκης για μετακόμιση για να αποφύγετε να ψάχνετε συνεχώς τα τυλιγμένα κουτιά σας. Ακολουθεί μια λίστα με πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας στην ημερήσια τσάντα μετακόμισης:

Σημαντικά έγγραφα όπως δελτία ταυτότητας, πιστωτικές κάρτες, ιατρικά αρχεία, σχολικά αρχεία, φορολογικά αρχεία, ασφαλιστικά έγγραφα και άλλα.

Προϊόντα προσωπικής και υγιεινής όπως φάρμακα, καθαρές πετσέτες, σαπούνι, σαμπουάν, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμα και ξυράφια.

Πολύτιμα αντικείμενα και ηλεκτρονικά είδη όπως κοσμήματα, μετρητά, τηλέφωνα, υπολογιστές και άλλα.

Τρόφιμα όπως σάντουιτς, αποξηραμένα φρούτα, φιστίκια και σπόροι.

Προσπαθήστε να μην πακετάρετε οτιδήποτε χύνεται εύκολα. Μην ξεχνάτε τα καλά κλεισμένα μπουκάλια νερού!

Φορέστε άνετα ρούχα

Το να μην δίνετε αρκετή προσοχή σε αυτό που θα φορέσετε είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κάνετε την ημέρα μετακόμισης σας άβολη. Η μετακόμιση στην Αθήνα με ακατάλληλα ρούχα σας κάνει να νιώθετε άβολα και σας θέτει σε κίνδυνο να τραυματιστείτε. Φανταστείτε να φοράτε τακούνια ή σαγιονάρες ενώ μετακινείτε ένα βαρύ κουτί κάτω από τις σκάλες.

θα μπορούσατε εύκολα να σκοντάψετε και να βλάψετε άσχημα τον εαυτό σας. Τα κατάλληλα ρούχα για την ημέρα μετακόμισης περιλαμβάνουν:

Παπούτσια κλειστά. Προτιμώνται αθλητικά παπούτσια και μπότες χωρίς ψηλοτάκουνα.

Κατάλληλα ρούχα. Μερικοί άνθρωποι φορούν τα ρούχα γυμναστικής τους. άλλοι προτιμούν το κλασικό τζιν και ένα μπλουζάκι. Εφόσον δεν έχετε χαλαρό ύφασμα να πετάει, είστε έτοιμοι.

Ρούχα με τσέπες και έξτρα τσέπες. Αυτό θα σας φανεί χρήσιμο όταν πρέπει να ασφαλίσετε κλειδιά, τηλέφωνα και πορτοφόλια εν κινήσει. Μακριά μαλλιά δεμένα πίσω. Θέλετε να αποφύγετε περισπασμούς και εμπόδια όταν σηκώνετε βαριά φορτία. *Επιπλέον, είναι ζωτικής σημασίας να ντύνεστε για τον καιρό.

Έχετε μετρητά στο χέρι

Ναι, τα μετρητά δεν μπορούν να υπερτονιστούν κατά τη μετακόμιση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά μετρητά στη διάθεσή σας την ημέρα μετακόμισης. Αυτό θα σας φανεί χρήσιμο όταν πρέπει να δώσετε συμβουλές σε επαγγελματίες, να πληρώσετε διόδια ή να αγοράσετε μεσημεριανό γεύμα. Αυτά τα μετρητά είναι διαφορετικά από αυτά που είναι συσκευασμένα στο βασικό σας κουτί, το οποίο χρησιμεύει ως επί το πλείστον ως ταμείο έκτακτης ανάγκης. Αυτή η αλλαγή θα πρέπει επίσης να είναι εύκολα προσβάσιμη. Μπορεί να κρατηθεί στις τσέπες ή στην τσάντα σας. Ακόμα και μετά από μια ανακαίνιση σπιτιού πρέπει να είστε προσεκτικοί στα έξοδα σας.

Μετακινηθείτε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά με παιδιά και κατοικίδια

Άτομα με κατοικίδια που ετοιμάζονται για τη μετακόμισή τους Η μετακίνηση με παιδιά και κατοικίδια προσθέτει στο άγχος. Ανησυχείτε συνεχώς για την ασφάλειά τους. Δοκιμάστε αυτές τις κινούμενες αμυχές και παρακολουθήστε την ημέρα της κίνησης σας να γίνεται καλύτερη.

Συμβουλές για μετακόμιση με παιδιά: Μιλήστε στα παιδιά σας για τη μετακόμιση εκ των προτέρων. Αφήστε τα παιδιά σας να αναλάβουν κάποιες ευθύνες Βεβαιωθείτε ότι έχετε ετοιμάσει πρώτα τα πράγματα του παιδιού σας Προσλάβετε μια μπέιμπι σίτερ ή βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα ασφαλές μέρος για να βρίσκονται κατά τη μετακόμιση

  • Συμβουλές για μεταόμισημε κατοικίδια: Επιλέξτε τον νέο σας κτηνίατρο πριν τη μετακόμιση
  • Ενημερωθείτε για τους κανονισμούς για τα κατοικίδια στη νέα σας περιοχή
  • Εκπαιδεύστε το Κλουβί του σκύλου σας
  • Συσκευάστε τα κουτιά σας παρουσία των κατοικίδιων σας
  • Ετοιμάστε μια τσάντα με τα απαραίτητα του κατοικίδιου σας
  • Βεβαιωθείτε ότι το νέο σας μέρος είναι ασφαλές για κατοικίδια
  • Παρουσιάστε σωστά το νέο περιβάλλον στο κατοικίδιό σας
  • Στείλτε το κατοικίδιό σας στον παιδικό σταθμό την ημέρα της μετακόμισης

Προστατέψτε τα δάπεδά σας με βάση τις καιρικές συνθήκες

Η μετακόμιση μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στα πατώματα του σπιτιού σας. Το σύρσιμο ή η πτώση βαρέων επίπλων μπορεί να καταστρέψει το σκληρό ξύλο, τα πλακάκια, τα χαλιά και άλλα δάπεδα. Επίσης, τα λασπωμένα παπούτσια μπορούν να καταστρέψουν τα χαλιά και τα χαλιά αν μετακινούνται κατά την περίοδο των βροχών. Επομένως, είναι σημαντικό να προστατεύετε τα δάπεδα τόσο του παλιού όσο και του νέου σας χώρου.

Για τα ευαίσθητα αντικείμενα ή τα μεγάλα η μετακόμιση με ανυψωτικό μηχάνημα είναι η ασφαλής επιλογή.

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για την προστασία του δαπέδου σας. Τοποθετήστε τα χαλάκια έξω από κάθε πόρτα, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να σκουπίζουν τα πόδια τους πριν μπουν στο σπίτι.

Τοποθετήστε ένα αντιολισθητικό ρολό προστασίας δαπέδου στα πιο σκαλισμένα σημεία του σπιτιού. Τοποθετήστε χαρτόνι ή κουβέρτες κάτω από βαριές συσκευές και έπιπλα.

Χρησιμοποιήστε ρυθμιστικά επίπλων για μεγάλες καρέκλες και τραπέζια, ώστε να γλιστρούν χωρίς να καταστρέφουν το πάτωμα όταν τα σέρνετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *