Όλα Όσα πρέπει να Γνωρίζετε για τα Έπιπλα πριν από την Μετακόμιση

αποθηκευση επιπλων

αποθηκευση επιπλων

Η μετακίνηση πραγμάτων από το σπίτι σας είναι μια αγχωτική δουλειά. Η φυσική μετακίνηση των επίπλων είναι μια από τις πιο δύσκολες δουλειές που πρέπει να κάνετε κατά τη μετακόμιση. Είτε μετακομίζετε σε άλλη πόλη είτε σε άλλη χώρα, τα έπιπλά σας πρέπει να συσκευάζονται με ασφάλεια και να προστατεύονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνουν ανέπαφα κατά τη φόρτωση, κατά τη μεταφορά και την εκφόρτωση. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για να αποφύγετε τυχόν ζημιές στα έπιπλά σας κατά τη διάρκεια της μετεγκατάστασης.

Πώς να προστατεύσετε τα έπιπλά σας κατά τη μετεγκατάσταση

Όλα τα αντικείμενα, αφού συσκευαστούν και φορτωθούν, θα μεταφερθούν στον καθορισμένο προορισμό και στον έλεγχο του υπερκείμενου πρακτορείου. Δεν θα μπορείτε να επανελέγξετε ή να αναδιατάξετε τον τρόπο αποθήκευσης των επίπλων σας. Ακολουθούν ορισμένα βήματα για να προετοιμαστείτε για την μετακόμιση.

Αποσυναρμολόγηση

Ένας από τους καλύτερους τρόπους προστασίας των επίπλων είναι να αποσυναρμολογήσετε μερικά από τα βαριά κομμάτια και να τυλίξετε τα αποσυναρμολογημένα κομμάτια ξεχωριστά. Αφαιρέστε όλα τα γυάλινα στοιχεία και τυλίξτε τα σε χοντρές κουβέρτες. Κρατήστε όλα τα στοιχεία στερέωσης, όπως μπουλόνια, παξιμάδια, βίδες και ροδέλες, σε ξεχωριστή σφραγιζόμενη σακούλα. Τα προεξέχοντα μέρη, όπως πόδια, βραχίονες και προσαρτήματα, πρέπει να αφαιρεθούν.

Σχεδιάστε την τοποθέτηση των επίπλων στο νέο σας σπίτι

Εάν έχετε μετρήσεις για το νέο σας σπίτι, σχεδιάστε μια πρόχειρη κάτοψη. Μόλις σχεδιάσετε μια διάταξη, μπορείτε να αρχίσετε να αποφασίζετε ποια έπιπλα μπορούν να γεμίσουν έναν συγκεκριμένο χώρο. Επιλέξτε τα έπιπλα που ταιριάζουν στο χώρο και αποθηκεύστε τα υπόλοιπα.

Συγκεντρώστε προμήθειες συσκευασίας

Η μετακόμιση από το ένα μέρος στο άλλο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί πολύ προγραμματισμό, προετοιμασία και εκτέλεση. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε τη σωστή ποσότητα υλικών συσκευασίας, όπως

Μεμβράνη φυσαλίδων

Παχιές κουβέρτες

Φύλλα χαρτονιού

Ταινία συσκευασίας

Καλύμματα καναπέδων και στρωμάτων

Σακούλες Ziplock

Καθαρίστε τα έπιπλά σας για τη συσκευασία

Αφιερώστε χρόνο για να καθαρίσετε και να ξεσκονίσετε τα έπιπλά σας πριν από τη μετακόμιση. Η βρωμιά και η άμμος μπορεί να γρατζουνίσουν τα έπιπλά σας κατά τη φόρτωση και την εκφόρτωση. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι επιφάνειες είναι εντελώς στεγνές πριν από το τύλιγμα. Ο καθαρισμός των επίπλων σας πριν από τη μετακόμιση θα αποτρέψει τις γρατζουνιές σε αυτά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *