Πρόβλημα Απόφραξης – Να Καλέσω Υδραυλικό;

αποφραξεις Δραπετσωνα

αποφραξεις Δραπετσωνα

Η αποχέτευση του σπιτιού είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστήματα που διασφαλίζουν την λειτουργικότητα και την υγιεινή ενός σπιτιού. Ένα πρόβλημα στην αποχέτευση μπορεί να προκαλέσει μεγάλες αναστατώσεις και προβλήματα στον καθημερινό βίο και την υγεία των κατοίκων. Αν και υπάρχουν πολλές οικιακές λύσεις για τον καθαρισμό αποχετεύσεων, υπάρχουν περιπτώσεις που η επέμβαση ενός επαγγελματία γίνεται απαραίτητη. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε γιατί είναι σημαντικό να προσλάβετε έναν επαγγελματία για τον καθαρισμό αποχετεύσεων και ποια είναι τα οφέλη αυτής της επιλογής.

Οι χημικές ουσίες που αγοράζονται στο εμπόριο δεν λειτουργούν πάντα

Κάντε μια βόλτα στο τοπικό σας κατάστημα με είδη σιδηρικών και θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων καθαριστικών αποχέτευσης. Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα χημικά αντί να φέρουν έναν επαγγελματία υδραυλικό, αλλά σαφώς η προσέγγιση αυτή έχει και μειονεκτήματα:

Αναποτελεσματικότητα: Πολλά από αυτά τα χημικά καθαρισμού αποχέτευσης δεν είναι αρκετά ισχυρά για να καθαρίσουν ένα επίμονο βούλωμα βαθιά στους σωλήνες σας. Ακόμα και όταν διαπερνούν την απόφραξη, σπάνια την καθαρίζουν εντελώς, γεγονός που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μελλοντικές αποφράξεις στο πολύ κοντινό μέλλον.

Ζημιά στους σωλήνες: Αποφύγετε τα προϊόντα καθαρισμού αποχετεύσεων που περιέχουν υδροχλωρικό οξύ ή θειικό οξύ. Αυτά τα ισχυρά οξέα μπορεί να λειτουργήσουν κατά της απόφραξης, αλλά μπορούν επίσης να προκαλέσουν ζημιά στους σωλήνες σας, στον νεροχύτη, στον σκουπιδοφάγο και σε ό,τι άλλο αγγίζουν.

Αποθήκευση: Για καλό λόγο, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού είναι δικαιολογημένα νευρικοί σχετικά με τη φύλαξη προϊόντων καθαρισμού αποχετεύσεων γύρω από το σπίτι τους. Τα προϊόντα αυτά είναι επικίνδυνα, ειδικά αν καταναλωθούν κατά λάθος από παιδιά ή κατοικίδια ζώα. Εάν έχετε προϊόντα καθαρισμού αποχετεύσεων, φυλάξτε τα υπερυψωμένα και μακριά από τη μέση σε ένα δροσερό, σκοτεινό μέρος.

Αν θέλετε να αποφύγετε τα παραπάνω ρίσκα, προσλάβετε επαγγελματίες του χώρου αναζητώντας υπηρεσίες όπως είναι οι αποφράξεις Δραπετσώνα και η απόφραξη θα αποτελεί παρελθόν!

Δεν ξέρεις τι υπάρχει εκεί κάτω

Κάθε απόφραξη είναι διαφορετική. Πολλά βουλώματα στο ντους, για παράδειγμα, προκαλούνται από τη συσσώρευση τριχών βαθιά μέσα στην αποχέτευση, ενώ τα βουλώματα στο νεροχύτη της κουζίνας μπορεί να οφείλονται σε κολλημένα απόβλητα τροφίμων ή στερεοποιημένο λίπος. Το από τι αποτελείται η απόφραξη συχνά καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί. Για παράδειγμα, οι υδραυλικοί μπορεί αρχικά να χρησιμοποιήσουν μια βεντούζα για να προσπαθήσουν να καθαρίσουν μια απόφραξη της τουαλέτας ή του νεροχύτη, αλλά αυτή η μέθοδος είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματική στις αποφράξεις της αποχέτευσης του ντους, όπου πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα εξειδικευμένο εργαλείο φιδιού για να παγιδεύσει και στη συνέχεια να αφαιρέσει τις παγιδευμένες τρίχες. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να γνωρίζετε τι βρίσκεται στην αποχέτευσή σας – και να το θέλετε πίσω.

Κοσμήματα, όπως σκουλαρίκια και βέρες, συχνά πετιούνται ή στέλνονται κατά λάθος στην αποχέτευση. Για αυτό θα χρειαστείτε τη βοήθεια ενός επαγγελματία υδραυλικού που διαθέτει εξειδικευμένα ενδοσκόπια αποχέτευσης -στην ουσία, κάμερες προσαρτημένες σε ένα εργαλείο φιδιού- που θα επιτρέπουν στον επαγγελματία να κοιτάξει μέσα στην αποχέτευση και να βρει τα χαμένα αντικείμενα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *