προωθηση ιστοσελιδων τιμες

προωθηση ιστοσελιδων τιμες

Πιθανότατα έχετε ακούσει εκατοντάδες φορές ότι η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι ένα ζωτικής σημασίας εργαλείο ψηφιακού μάρκετινγκ. Γνωρίζετε όμως πραγματικά πώς λειτουργεί το SEO; Ακόμα και αν έχετε μια βασική κατανόηση του τι συνεπάγεται, μπορεί να μην έχετε ακόμα μια σταθερή αντίληψη αυτής της πολύπλοκης και πολύπλευρης διαδικασίας.

Το SEO αποτελείται από πολλαπλά στοιχεία και η γνώση του ποια είναι αυτά και πώς λειτουργούν είναι το κλειδί για να κατανοήσετε γιατί το SEO είναι τόσο σημαντικό. Εν ολίγοις, το SEO είναι ζωτικής σημασίας επειδή καθιστά τον ιστότοπό σας πιο ορατό, και αυτό σημαίνει περισσότερη επισκεψιμότητα και περισσότερες ευκαιρίες για να προσεγγίσετε περισσότερους σε πελάτες.

Είναι επίσης ένα πολύτιμο εργαλείο για την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, την οικοδόμηση σχέσεων με πελάτες και την τοποθέτησή σας ως έγκυρος και αξιόπιστος εμπειρογνώμονας στον τομέα σας. Εκτός από τις λέξεις κλειδιά και το περιεχόμενο, το SEO στην σύγχρονη ανταγωνιστική αγορά θα πρέπει να καλύπτει κι άλλα πεδία. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τα μυστικά στοιχεία του SEO που απογειώνουν τις στρατηγικές μάρκετινγκ καθώς και για την προώθηση ιστοσελίδων τιμές ανά ανάγκη και κατηγορία.

Πίνακας Περιεχομένου

SEO εκτός σελίδας

Το off-page SEO περιλαμβάνει εξωτερικές πρακτικές βελτιστοποίησης που συμβαίνουν μακριά από τον ιστότοπό σας και όχι σε αυτόν.

Η κύρια τεχνική που χρησιμοποιείται για το off-page SEO είναι η δημιουργία backlink, καθώς οι ποιοτικοί backlinks προς τον ιστότοπό σας από εξωτερικούς ιστότοπους λένε στις μηχανές αναζήτησης ότι ο ιστότοπός σας είναι πολύτιμος και υψηλής ποιότητας, γεγονός που βοηθά στην οικοδόμηση κύρους.

Υπάρχουν πολλές τακτικές για την οικοδόμηση backlink και μερικές από τις τρέχουσες βέλτιστες πρακτικές περιλαμβάνουν το guest blogging, τη δημιουργία πολλών infographics που θα κοινοποιηθούν σε μεγάλο βαθμό και τη χρήση influencer marketing στο περιεχόμενό σας.

Η απόκτηση υψηλής ποιότητας εξωτερικών συνδέσμων προς την ιστοσελίδα σας αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για τη βελτίωση της αξιοπιστίας και της αρθρωτότητάς της.

Τιμές: Το κόστος κυμαίνεται από 250€ έως 1000€ ή περισσότερο ανά μήνα, λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα και την ποσότητα των παρεχόμενων συνδέσμων.

Τοπικό SEO

Το τοπικό SEO γίνεται όλο και πιο σημαντικό καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν κινητές συσκευές για αναζήτηση. Αυτές τις μέρες, το 60% όλων των αναζητήσεων εκτελείται από κινητή συσκευή , και σχεδόν οι μισές από αυτές τις αναζητήσεις έχουν τοπική πρόθεση.

Έτσι, ας πούμε ότι είστε ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου, τότε το τοπικό SEO θα εξασφαλίσει ότι όταν οι άνθρωποι στην περιοχή σας πήγαν να ψάξουν για τα καλύτερα εστιατόρια στην πόλη, θα συναντήσουν τον ιστότοπό σας.

Μαζί με τη χρήση τοπικών λέξεων-κλειδιών, άλλες βέλτιστες πρακτικές τοπικού SEO περιλαμβάνουν τη διεκδίκηση καταχωρίσεων καταλόγου, τη δημιουργία σελίδων για την τοποθεσία του ιστότοπού σας και τη δημιουργία σελίδων για την επιχείρησή σας (που ονομάζονται επίσης σελίδες πόρτας) στους τοπικούς καταλόγους Google My Business και Google Maps.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *