Αποτελεί το iPhone 14 Pro μια Must Επιλογή για το 2024;

iphone 14 pro

iphone 14 pro

Με την τελευταία σειρά iPhone 15 στην αγορά, έχει νόημα να αγοράσετε το iPhone 14 Pro το 2024; Λοιπόν, σήμερα θα παρουσιάσουμε τη μακροπρόθεσμη κριτική για το Apple iPhone 14 Pro, όπου θα συζητήσουμε αν αξίζει να ξοδέψετε τα λεφτά σας σε αυτλη την αγορά το 2024 ή αν θα πρέπει να αναβαθμίσετε σε μια σειρά 15.

Με δυο λόγια…

Ξεκινώντας με την κάμερα, δεν παρατηρούμε σημαντικές αλλαγές μετά την ενημέρωση iOS 17. Οι επιδόσεις του τηλεφώνου παρέμειναν επίσης λίγο-πολύ οι ίδιες. Η οθόνη εξακολουθεί να φαίνεται το ίδιο ζωντανή και μεστή όπως όταν ήταν καινούργια.

Το τηλέφωνο φαίνεται να ζεσταίνεται κατά τη φόρτιση και τη λήψη φωτογραφιών, αλλά όχι σε ακραίο επίπεδο. Η εφεδρική μπαταρία έχει μειωθεί μετά την τελευταία ενημέρωση και είναι το ίδιο με κάθε άλλο iphone.

Προδιαγραφές Apple iPhone 14 Pro με μια ματιά

Πριν μιλήσουμε αναλυτικά για το Apple iPhone 14 Pro, ας δούμε πώς είναι τα χαρακτηριστικά του στο χαρτί:

Οθόνη: 6,1 ίντσες OLED
Chipset: Apple A16 Bionic
RAM & ROM: 6GB 128GB, 6GB 256GB, 6GB 512GB, 6GB 1TB
Λογισμικό: iOS v16
Οπίσθια κάμερα: 12MP + 12MP + 12MP
Κάμερα selfie: 12 MP
Μπαταρία: 3200 mAh
Βάρος: 206 γραμμάρια
Διαστάσεις: 147,5 x 71,5 x 7,8 mm

Κάμερα Apple iPhone 14 Pro

Η κάμερα τουiPhone 14 Pro εξακολουθεί να αποτυπώνει υπέροχες λήψεις χωρίς συμβιβασμούς στις λεπτομέρειες . Η κύρια κάμερα των 48MP τραβάει μία από τις καλύτερες φωτογραφίες χρησιμοποιώντας ένα smartphone.

Ενώ δεν διαφοροποιείται πολύ με γυμνό μάτι σε σύγκριση με το iPhone 13 Pro, είναι ελαφρώς καλύτερη σε ορισμένες πτυχές όπως η ευκρίνεια, τα χρώματα, η λεπτομέρεια και το δυναμικό εύρος. Οι λήψεις στο φως της ημέρας από το καφέ φαίνονταν ζωντανές και δυνατές. Τα χρώματα είναι κοντά στα φυσικά και το δυναμικό εύρος είναι αρκετά καλό.

Ακόμα και η υπερμεγέθης λήψη διατηρεί τα χρώματα και τη λεπτομέρεια σε σύγκριση με την κανονική λήψη. Η λήψη 3x ήταν υπέροχη και ευκρινής χωρίς συμβιβασμούς στις λεπτομέρειες.

Μπαταρία και φόρτιση Apple iPhone 14 Pro

Το Apple iPhone 14 Pro διέθετε φανταστική μπαταρία όταν ήταν καινούργιο. Είναι όμως το ίδιο μετά από ένα χρόνο; Μια μονοσήμαντη απάντηση – Όχι. Λοιπόν, είναι φυσιολογικό για ένα τηλέφωνο να προσφέρει λιγότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, με την τελευταία ενημέρωση iOS 17, η διαδικασία αυτή πήρε ταχύτερο ρυθμό.

Η υγεία της μπαταρίας έχει παραμείνει γύρω στο 90 τοις εκατό μετά από 14 μήνες, κάτι που είναι αξιοπρεπές. Ωστόσο, ο χρόνος λειτουργίας της οθόνης έχει μειωθεί δραστικά από 6-7 ώρες λειτουργίας της οθόνης σε μόλις 5 ώρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *