Γιατί τα iPhone είναι καλύτερα από τα Android;

εκθεσιακα iphone

εκθεσιακα iphone

Το Android είναι σίγουρα το πιο διαδεδομένο λειτουργικό σύστημα σε όλο τον κόσμο. Αλλά έχετε αναρωτηθεί τι κρατάει τους χρήστες του iOS κολλημένους στα iPad και τα iPhone; Η Apple έχει καλλιεργήσει μια κουλτούρα γύρω από τα προϊόντα της, με τις φανταστικές επιδόσεις, την ασφάλεια και πολλά άλλα.

Έχοντας δοκιμάσει και τις δύο πλατφόρμες και εξηγούμε με αναλυτικό τρόπο γιατί το iPhone είναι καλύτερο από το Android. Κάντε λοιπόν κύλιση προς τα κάτω και “βουτήξτε” στους λόγους.

Η Apple εργάζεται αδιάλειπτα στα gadgets της, καθιστώντας τα τα καλύτερα στην αγορά. Επιπλέον, παρέχει συσκευές και ένα οικοσύστημα στους χρήστες με την καλύτερη ασφάλεια και χωρίς bloatware.

Να τι κάνει την Apple καλύτερη από το Android:

1) Καλύτερη απόδοση

Σε σύγκριση με τις συσκευές Android, τα τηλέφωνα της Apple προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις. Είναι κατασκευασμένα για να λειτουργούν ταχύτερα και ομαλότερα. Ακόμη και τα παλιά μοντέλα iPhone λειτουργούν καλά και έχουν ομαλή λειτουργία.

Με εξαιρετικό εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, τα iPhone μοιάζουν με μαγική απεικόνιση. Έχουν πολύ μεγαλύτερο εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο απ’ τα αντίστοιχα μπντέλα του ανταγωνισμού και δεν κολλάνε συχνά, γεγονός που τα διατηρεί σε άψογη απόδοση.

Η παραγωγή όλων των συσκευών της Apple ελέγχεται και παρακολουθείται αυστηρά, με αποτέλεσμα τα εξαιρετικά σχέδια απόδοσης. Επίσης, ο επεξεργαστής Qualcomm του Android είναι λίγο πιο αργός από τον ομαλό επεξεργαστή των iPhone.

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που βοηθούν τα iPhones να έχουν ταχύτερες και καλύτερες επιδόσεις από τις συσκευές Android.

2) Εύκολο στη χρήση

Ένα άλλο πλεονέκτημα του iPhone έναντι του Android είναι η ευκολία χρήσης. Το απλό περιβάλλον εργασίας του iPhone επιτρέπει στον χρήστη να φτάσει εύκολα στον τελικό προορισμό χωρίς να μπερδευτεί.

Σε αντίθεση με το Android, το iOS δεν προσφέρει μεγάλη προσαρμογή, γεγονός που λειτουργεί υπέρ. Οι νέοι χρήστες του iPhone μπορούν να κατανοήσουν γρήγορα πώς λειτουργεί το τηλέφωνο. Επιπλέον, το απλό UI του iPhone κάνει τον χρήστη να συνηθίζει τη διεπαφή.

Η αρχική σελίδα των συσκευών iOS διαθέτει εικονίδια εφαρμογών σε απλές σειρές και στήλες. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να οργανώσουν τις στήλες σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους, καθώς τα πάντα βρίσκονται μπροστά τους. Επιπλέον, οι Ρυθμίσεις είναι απλές, προσφέροντάς σας κάθε φορά την ίδια εμπειρία. Για την ευκολία χρήσης του μενού μπορείτε να δοκιμάσετε εκθεσιακά iPhone που μπορείτε να βρείτε εύκολα σε όλα τα καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη.

3) Έγκαιρη ενημέρωση λειτουργικού συστήματος

Όταν πρόκειται για ενημερώσεις, το iPhone είναι καλύτερο από το Android, προσφέροντας έγκαιρες και άμεσες ενημερώσεις στους χρήστες. Οι δημιουργοί της Apple γνωρίζουν πολύ καλά τις δυνατότητες των συσκευών τους. Όποτε είναι απαραίτητο, το iOS κυκλοφορεί μια ενημέρωση και ζητά από τους χρήστες να την εγκαταστήσουν.

Για κάθε συσκευή, η ενημέρωση κυκλοφορεί την ίδια ημερομηνία, επιτρέποντας σε κάθε χρήστη να έχει πρόσβαση στις νέες δυνατότητες. Αλλά αν έχετε μια παλιά συσκευή Apple, ενδέχεται να μην λαμβάνει τις τελευταίες ενημερώσεις. Θα εξακολουθεί όμως να λειτουργεί ομαλά.

Από την άλλη πλευρά, το Android κυκλοφορεί τις ενημερώσεις ανάλογα με την προτεραιότητά τους και δεν συγχρονίζεται με τη Google.

4) Ασφάλεια και ιδιωτικότητα

Ένα πράγμα για το οποίο φημίζονται τα iPhone είναι η ιδιωτικότητα και η ασφάλειά τους. To iPhone προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως αναγνώριση προσώπου και πιστοποίηση με δάχτυλο.

Επιπλέον, η Apple εμποδίζει τις εφαρμογές να παρακολουθούν την τοποθεσία και τα δεδομένα σας. Οι λειτουργίες iMessage και βιντεοκλήσεων FaceTime των iPhone είναι επίσης κρυπτογραφημένες από άκρο σε άκρο.

Το ανώτερο λογισμικό και οι τεχνολογικές εξελίξεις της Apple τής επιτρέπουν να προστατεύει τους χρήστες της από ιούς και κακόβουλο λογισμικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *