Πρόσληψη Άνδρα Στρίπερ για Ειδικές Περιστάσεις: Όλα όσα Πρέπει να Γνωρίζετε

στριπερ - χορευτης μπατσελορ

στριπερ - χορευτης μπατσελορ

Η πρόσληψη ενός άνδρα στρίπερ καλύπτεται από ένα μυστήριο. Είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι θα κάνουν μόνο μία ή δύο φορές για ειδικές περιστάσεις, εάν το κάνουν ποτέ. Αν σας έχει ανατεθεί να κλείσετε έναν στρίπερ, είτε πρόκειται για ένα δώρο για το πάρτι της κόρης σας, είτε για τα γενέθλιά σας ή για οποιαδήποτε άλλη ειδική εκδήλωση που απαιτεί να πληρώσετε έναν άγνωστο για να γδυθεί, μην τολμήσετε το βήμα χωρίς να συμβουλευτείτε τον εύχρηστο οδηγό μας.

Θα είναι ο άντρας στρίπερ ίδιος στην πραγματική ζωή με αυτόν στον ιστότοπο;

Σίγουρα θα πρέπει.

Τα περισσότερα πρακτορεία, εγγυώνται ότι οι φωτογραφίες στις ιστοσελίδες τους ανανεώνονται τακτικά. Μάλιστα εγγυάται ότι “ο διασκεδαστής στη φωτογραφία που συμφωνήσαμε προηγουμένως είναι ο καλλιτέχνης” και θα σας ενημερώσουν αν ο καλλιτέχνης που επιλέξατε δεν μπορεί να έρθει και θα σας αφήσουν να επιλέξετε άλλον. Έτσι, η πρόσληψη ενός άνδρα στρίπερ θα πρέπει να είναι μια περίπτωση του “αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε”.

Πόσο διαρκεί η παράσταση ενός αρσενικού στρίπερ;

Η διάρκεια της παράστασης ποικίλλει από τον έναν στρίπερ στον άλλο και θα έχετε κάποιες πληροφορίες για το είδος του σόου που θέλετε.

Τα σόου συνήθως μπορούν να διαρκέσουν από 15 έως 45 λεπτά, ανάλογα με το τι θέλετε και τι είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε. Οι περισσότεροι στρίπερ – χορευτής μπάτσελορ λένε ότι η μέση διάρκεια ενός από τα σόου τους είναι μεταξύ 15 και 20 λεπτών, αλλά μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο έναντι αμοιβής.

Ποιο είναι το συντομότερο χρονικό διάστημα για το οποίο μπορείτε να κλείσετε έναν ανδρικό στρίπερ;

Όπως μπορείτε να καταλάβετε από όσα είπαμε παραπάνω, το ελάχιστο χρονικό διάστημα για το οποίο διαρκεί η εμφάνιση ενός αρσενικού στρίπερ είναι γενικά 15 λεπτά.

Πρέπει να κάνω προκαταβολή για να κλείσω έναν άνδρα στρίπερ;

Πιθανώς.

Είναι αρκετά συνηθισμένο σε όλα τα πρακτορεία που απασχολούν άνδρες στρίπερ να απαιτούν προκαταβολή για να εξασφαλίσετε την ημερομηνία εμφάνισής σας, ενώ το υπόλοιπο ποσό της αμοιβής θα καταβληθεί την ημέρα.

Πότε πληρώνετε για έναν αρσενικό στρίπερ;

Με τα περισσότερα πρακτορεία ψυχαγωγίας ενηλίκων, κάνετε την πληρωμή για έναν άνδρα στρίπερ ή την ημέρα (αυτό δεν περιλαμβάνει την προκαταβολή που συνήθως πρέπει να πληρώσετε εκ των προτέρων). Επιβεβαιώστε αν η πληρωμή αυτή πρέπει να γίνει σε μετρητά με το πρακτορείο που θα επιλέξετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *